Jarrassé, Dominique - Rodin. De hartstocht voor de beweging.

Schrijver:
Titel: Rodin. De hartstocht voor de beweging.
ISBN: 9789061136866
Taal: Nederlands
Uitgever: Atrium / Terrail
Bijzonderheden: 1994, softcover met flappen, 224 pp. naam op schutblad.
Prijs: € 11,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Door het werk van Rodin herontdekt men aan het einde van de negentiende eeuw de grote beeldhouwkunst. De naturalistische weergave wordt vervangen door de expressie van de beweging en een nieuwe benadering van de vormgeving en de plastische mogelijkheden. Hoewel hij evenzeer werd geïnspireerd door de traditie, is Rodin vooral een vernieuwer door de gewaagdheid van zijn vormgeving en compositie. Zijn kunst vindt haar bronnen in de Romantiek maar vertoont kenmerken van het Symbolische en het Expressionisme. Eerst nu begrijpen wij hoezeer Rodin zich bij het maken en vermenigvuldigen van zijn studies en fragmenten, elk daarvan een zelfstandige sculptuur geworden, bewust was van de oneindige dimensie die in het vervaardigen en niet zozeer in het voltooien van het werk gelegen was. Hiermee behoort Rodin tot de belangrijkste pioniers van de moderne kunst.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.