Leeuwe, A. van - Het heilige pad van de leider. Awakening the

Schrijver:
Titel: Het heilige pad van de leider. Awakening the Sfinx
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes, Deventer, 2009
Bijzonderheden: 320 pg., 24 x 15,5 x 3, paperback, omslag met afbeeld. en tekst, enkele tekstmarkeringen, in prima staat
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Inhoud, Dankwoord, Voorwoord, Literatuur

Ursula uit Roermond

zakelijk

Logo Ursula

Boekwinkeltje Ursula verkoopt niet alleen boeken via Boekwinkeltjes.nl, maar organiseert ook elk jaar in juni een Boekenbeurs in de Roermondse Ursulakapel. De kapel is een rijksmonument en de opbrengst van de boekenverkoop is bestemd voor restauratie en onderhoud.
Brievenbuspakjes worden standaard verzonden via Post.NL. Boeken die niet door de brievenbus passen verzenden we meestal via DHL voor € 4,50 naar een afhaalpunt of voor € 6,50 naar huisadres. Op verzoek is verzending via DPD of afhalen ook mogelijk (in overleg).
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Leeuwe, A. van - Het heilige pad van de leider. Awakening the Sfinx Leeuwe, A. van - Het heilige pad van de leider. Awakening the Sfinx

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ursula

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Ursula
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Stichting Ursula Kapel
  Kamer van Koophandel nummer: 41067087

 • Na uw bestelling ontvangen u en Ursula een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ursula vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Ursula kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.