Colston, Peter. Burton, Philip. - Wad- en weidevogels. Beschri

Schrijver:
Titel: Wad- en weidevogels. Beschrijving van alle in Europa, Noord-Afrika en Midden Oosten voorkomende steltlopers.
Taal: Nederlands
Uitgever: Thieme.
Bijzonderheden: 1989, 224 pagina's, gebonden, veel illustraties, mooi exemplaar.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Steltlopers vormen een fascinerende groep vogels waarvan een aantal soorten indrukwekkende afstanden aflegt tussen Arctische toendra's en tropische overwinteringsgebieden. Over de gehele wereld zijn 214 soorten steltlopers te vinden; 87 soorten komen voor in Europa. In Nederland en België zijn tot op heden 57 soorten vastgesteld waarvan vele talrijk voorkomen in rustgebieden als de Waddenzee en het Deltagebied of als broedvogel in weilanden zoals de kievit, grutto, tureluur en scholekster.
De soorten worden uitvoerig beschreven; bijzonderheden worden vermeld over voorkomen, herkenning, geluid, habitat, verspreiding, trek en ecologie. Meer dan 300 schitterende afbeeldingen in kleur illustreren alle soorten op zeer duidelijke wijze; 52 kaartjes geven nauwkeurig de verspreiding aan. Door de uitgebreide tekst, de uitstekende tekeningen en het handzame formaat is deze gids een prima 'metgezel' voor de vogelliefhebber.
Verder lezen

Famous Grauss uit Breda

Verzendkosten: in Nederland brievenbusbestelling tot 2 kilo - € 4,10 (Track and Trace), Pakket tot 10 kg. - € 6,75 (Track and Trace). Verzending via PostNL. Is er na 24 uur geen reactie op uw vraag/bestelling, controleer dan A.U.B. uw spam-box. Wegens de hoge porto- en bankkosten kunnen er helaas geen bestellingen uit de USA meer gedaan worden.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Colston, Peter.  Burton, Philip. - Wad- en weidevogels. Beschrijving van alle in Europa, Noord-Afrika en Midden Oosten voorkomende steltlopers.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Famous Grauss

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Famous Grauss
  • Na uw bestelling ontvangen u en Famous Grauss een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Famous Grauss vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Famous Grauss kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.