Tromp, Will (redactie). - Een zonnige voorjaarsdag. Nijmegen, 2

Schrijver:
Titel: Een zonnige voorjaarsdag. Nijmegen, 22 februari 1944.
ISBN: 9789073271142
Taal: Nederlands
Uitgever: Nijmegen, Dekker v.d. Vegt Boekverkopers, 1e druk 2004.
Bijzonderheden: "Een zonnige voorjaarsdag" verschijnt bij de zestigste herdenking van het bombardement op Nijmegen. Soft cover. 44 p. Mooi exemplaar.
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
De bijeengebrachte verhalen en gedichten hebben met elkaar gemeen dat de fatale vergissing van 22 februari 1944 er een plaats in heeft gekregen. De betrokken auteurs dragen er op eigen wijze toe bij dat de verwoestende gebeurtenis die Nijmegen definitief heeft veranderd, niet wordt vergeten. Bijdragen van de volgende auteurs: Frits Abrahams, H.H. ter Balkt, Geert van Beek, Lydia Dalmijn, Wilbert Friederichs, Martha Gellhorn, W.A.M. de Mul.
Verder lezen

't kofschip uit Borger

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij 't kofschip

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met 't kofschip
  • Na uw bestelling ontvangen u en 't kofschip een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van 't kofschip vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • 't kofschip kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.