Wageningen, Gerda van - Tussen het onkruid bloeit de liefde

Schrijver:
Titel: Tussen het onkruid bloeit de liefde
ISBN: 9789061341567
Uitgever: Bigot & Van Rossum
Bijzonderheden: Gebonden 21x12 formaat 226 Geen titel blad
Prijs: € 11,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
De ene helft van het dorp lacht zich een kriek. De andere helft besluit eerst de kat uit de boom te kijken. Een jong echtpaar dat de onkruidhoeve met meer enthousiasme dan geld weer rendabel wil maken. En dan nog met verachting voor alle zegeningen van de moderne landbouw. Nee, de meeste plaatselijke boeren zagen daar totaal geen heil in. Maar de invalide verklaarde Koos weet met behulp van zijn vrouw Marijke en zijn eigen twee blote handen weer een volwaardig bestaan op te bouwen. Zijn broer Erik is hen in die moeilijke begintijd tot een onvergetelijke steun. Sandra Heuvelkamp raakt nogal overrompeld door de volkomen andere levensstijl van haar nieuwe buren. Vooral door de krachtige persoonlijkheid van Erik laat ze zich van haar stuk brengen.
Productspecificaties
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wageningen, Gerda van - Tussen het onkruid bloeit de liefde Wageningen, Gerda van - Tussen het onkruid bloeit de liefde

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.