Schoeters, Staf - De Grote Oorlog. Toen en nu. W.O. I in monume

Schrijver:
Titel: De Grote Oorlog. Toen en nu. W.O. I in monumenten en begraafplaatsen.
ISBN: 9789058268242
Taal: Nederlands
Uitgever: Davidsfonds, Leuven
Bijzonderheden: Gebonden, 2011, 271 blz. Met foto's en kaarten.
Prijs: € 16,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit boek heeft de auteur zijn passie voor de Eerste Wereldoorlog weergegeven. Hij brengt een geïllustreerd relaas van zijn chronologisch opgebouwde tocht langs tal van plaatsen in België, waar zich belangrijke oorlogsfeiten hebben afgespeeld. De bakens zijn de nog zichtbare restanten van de verwoestende strijd en de monumenten en begraafplaatsen die als blijvende herinnering hun gepaste plek hebben gekregen. De tocht vangt aan in Thimister, waar de eerste Belgische soldaat werd gedood, en loopt verder langs de Maasvallei, de forten rond Luik en Vlaams Brabant. De tweede route voert naar de veldslagen rond de Franse grens in de provincies Luxemburg, Namen en Henegouwen. Vervolgens komt de belegering van Antwerpen in beeld, en de bloedige strijd aan de IJzer. De foto's (Serneels en Reyntjens) getuigen van fotografisch vakmanschap. De leerzame teksten, de situatiekaartjes en de vele weetjes maken van dit boek een niet te missen gids voor een tocht langs de waanzinnige geschiedenis die haar sporen heeft nagelaten in de Belgische contreien.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schoeters, Staf - De Grote Oorlog. Toen en nu. W.O. I in monumenten en begraafplaatsen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.