Jonstons, J. & Matthias Merian - 578 afbeeldingen van VIERVOETI

Schrijver:
Titel: 578 afbeeldingen van VIERVOETIGE DIEREN / OLIFANTEN, KAMELEN, LEEUWEN
Taal: Nederlands
Uitgever: I.I.Schipper, Amsterdam, reprint 1976
Bijzonderheden: MATTHIAS MERIAN,1976,HARD COVER,SCHIPPER,80 PAG.,
Prijs: € 9,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Prachtig boek over afbeeldingen van dieren voor kopergravures. Herdruk van het oorspronkelijk in 1660 verschenen boek

Opruimertje uit StNiklaas

particulier
Aangezien wij vanuit Belgie verzenden kunnen wij geen vaste verzendkosten aangeven. Wij zoeken samen met de koper naar de voordeligste en door de koper aangegeven verzendmethode (bestelling aan huis, ophaalpunt, enz). Wij verzenden steeds zo goedkoop en vlug mogelijk. Indien u wenst kunt u natuurlijk ook het boek of de boeken komen afhalen in Sint-Niklaas na afspraak.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jonstons, J. & Matthias Merian - 578 afbeeldingen van VIERVOETIGE DIEREN / OLIFANTEN, KAMELEN, LEEUWEN Jonstons, J. & Matthias Merian - 578 afbeeldingen van VIERVOETIGE DIEREN / OLIFANTEN, KAMELEN, LEEUWEN Jonstons, J. & Matthias Merian - 578 afbeeldingen van VIERVOETIGE DIEREN / OLIFANTEN, KAMELEN, LEEUWEN Jonstons, J. & Matthias Merian - 578 afbeeldingen van VIERVOETIGE DIEREN / OLIFANTEN, KAMELEN, LEEUWEN

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Opruimertje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Opruimertje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Opruimertje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Opruimertje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Opruimertje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.