Daum, P.A.; e.a. / Lohmann, Marc; Soer, Josephine - Een hoorspe

Schrijver:
Titel: Een hoorspelserie ter gelegenheid van het veertigjarig bestaan van de Republiek Indonesia.
Taal: Nederlands
Uitgever: 1ste druk 1989. 40 p. Afm. 20,5 x 29 cm. Goed
Bijzonderheden: Voor u ligt de neerslag van een gecombineerd project. Twee bewerkingen van romans, Goena Goena (P.A. Daum) en Rubber (M. Szekely-Lulofs) door Marc Lohman.
Prijs: € 28,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
En twee in opdracht geschreven hoorspelen, het autobiografische verhaal van een dag in een vrouwenkamp onder de Japanse bezetting, Het Doodsbericht van Josephine Soer, en het ambitieus opgezette Merdeka van Marc Lohmann; samen willen deze vier hoorspelen een beeld van een eeuw lang Nederlanders in Indië / Indonesië geven. Dit alles ter herdenking van het feit dat op 27 december 1949 Indonesië onafhankelijk werd.
Verder lezen

't kofschip uit Borger

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij 't kofschip

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met 't kofschip
  • Na uw bestelling ontvangen u en 't kofschip een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van 't kofschip vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • 't kofschip kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.