Huurne, Barbara ter - Pimp je perceptie Duurzaam veranderen d

Schrijver:
Titel: Pimp je perceptie Duurzaam veranderen door de revolutionaire M.I.N.D.S.E.T.-methode
ISBN: 9789090308852
Taal: Nederlands
Uitgever: United Changemanagement Publishers
Bijzonderheden: 2018 / paperback / 182 pag. / 317 gram /gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
De schrijfster neemt je mee in de wereld van perceptie. Wat maakt nu onze realiteit? En als we weten wat onze realiteit vormt, hoe kunnen we deze tools dan inzetten om onze ideale realiteit te creëren?

In dit boek wordt de (gepatenteerde) M.I.N.D.S.E.T.-methode omschreven na jarenlang onderzoek van wat beweging drijft in mens en organisatie. Wetenschap van het brein wordt gecombineerd met de mystieke energie rondom verlangen en dromen.

Van het letterlijk meten van jouw balans naar het vasthouden van verandering. De complete cyclus wordt pragmatisch onder de loep genomen.

Een praktisch boek dat inspireert, inzicht geeft en wanneer jij daar open voor staat: voor een heuse transformatie zal zorgen in jouw realiteit: jouw perceptie.

Vragen die beantwoordt worden:

– Hoe werkt jouw brein in het vormen van realiteit?
– Hoe ziet jouw meetbare mindset er uit?
– Wat geeft jou voldoening?
– Wat veroorzaakt jouw stress en mogelijk piekeren?
– Wat zijn de triggers die jou belemmeren?
– Wat zijn jouw belemmerende overtuigingen?
– Wat is de sleutel van transformatie?
– Hoe kun je verandering vasthouden?
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Huurne, Barbara ter - Pimp je perceptie   Duurzaam veranderen door de revolutionaire M.I.N.D.S.E.T.-methode Huurne, Barbara ter - Pimp je perceptie   Duurzaam veranderen door de revolutionaire M.I.N.D.S.E.T.-methode Huurne, Barbara ter - Pimp je perceptie   Duurzaam veranderen door de revolutionaire M.I.N.D.S.E.T.-methode

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.