Boyny, Michael - Afrika. Ontmoetingen tussen Caïro en Kaapstad.

Schrijver:
Titel: Afrika. Ontmoetingen tussen Caïro en Kaapstad.
ISBN: 9789059565043
Taal: Nederlands
Uitgever: Fontaine Oxfam Novib
Bijzonderheden: 2014, paperback met flappen, 208 pp. Vertaling: Huub Stegeman
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Fotoreisboek over de tocht die de auteur en zijn vrouw een jaar lang maakten dwars door Afrika. Van Caïro in Egypte, via Soedan, Ethiopië, Kenia, Oeganda, Rwanda, Tanzania, Malawi, Zambia, Botswana, Namibië, tot Kaapstad in Zuid-Afrika. Hij fotografeerde de landschappen, de steden, de dieren, maar vooral de mensen in al hun verscheidenheid qua uiterlijk en cultuur. Hij sprak ook met velen van hen en vertelt er in de bijschriften iets bij over hun levensomstandigheden, tot welke stam ze behoren, wat voor specifieke kenmerken daarvan in hun uiterlijk, kleding en sieraden te zien zijn, hun geschiedenis, wat je op de foto ziet en wat hen beweegt. Ingedeeld in drie delen: het noorden, oosten en zuiden, met steeds een kort inleidend hoofdstuk. Een bijzonder fraai fotoboek met prachtige portretten en goede aanvullende, informatieve teksten, dat meer biedt dan de meeste fotoboeken in dit genre. Het geeft een mooi en persoonlijk beeld van Afrika, zijn natuur en vooral zijn bewoners. Voorin een kaart waarop de route die ze hebben gevolgd, is aangegeven. Bekroond met de Duitse reisboekenprijs, de ITB BuchAward 2014, in de categorie fotoboeken.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.