KARIN BORGHOUTS ; GUY CHATEL ; ILSE DEGERICKX e.a - ARCHITECT

Schrijver:
Titel: ARCHITECTUURBOEK VLAANDEREN nr 10 : Radicale Gemeenplaatsen
Uitgever: , VAI : VLAAMS ARCHITECTUUR INSTITUUT, 2012
Bijzonderheden: Paperback, 304 pagina's, met illustraties. ISBN 9789081323646.
Prijs: € 28,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Bestaat er zoiets als een Vlaamse architectuur? Een architectuur die eigen is aan deze Europese regio die grote veranderingen ondergaat en tegelijkertijd volop op zoek is naar een identiteit? De projecten die in de jubileumeditie van het Architectuurboek Vlaanderen zijn verzameld, tonen aan dat de architectuur in Vlaanderen een onder­zoek is naar de essentiële taak van het bouwen. Maar de spraakmakende gebouwen en stedenbouwkundige projecten leveren ook een belangrijke en soms verrassende bijdrage aan de leefomgeving en illustreren het culturele elan van de regio. De hoogwaardige architectuurproductie van de afgelopen twee jaar wordt in dit boek kritisch gewogen - in woord en beeld. Het is zowel een manifest als een naslag­werk. De selectie van projecten dient als basis voor het benoemen van een collectief project voor Vlaanderen. In elf artikels verdiepen auteurs uit binnen- en buitenland zich in de strategieën en ingrepen van ontwerpers op het dagelijkse leven en de vorm­geving van de ruimte in een van de dichtst bevolkte regio's van Europa. Tien fotografen met een uiteenlopende achtergrond brengen de projecten op hun manier in beeld en tonen daarbij nieuwe, eigenzinnige perspectieven op de hedendaagse architectuur. Radicale gemeenplaatsen biedt een selectie van bijzondere gebouwen die in dialoog treden met de Europese architectuurcultuur. Onmisbaar voor iedereen die gelijke tred wil houden met de architectuurproductie in Vlaanderen en het denken over de toekomst van de regio.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

KARIN BORGHOUTS ; GUY CHATEL ; ILSE DEGERICKX   e.a - ARCHITECTUURBOEK VLAANDEREN nr 10 : Radicale Gemeenplaatsen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.