VANDERMARLIERE KATRIEN ; BOIE GIDEON - ARCHITECTUUR IN VLAANDER

Schrijver:
Titel: ARCHITECTUUR IN VLAANDEREN Jaarboek 2008-2009
Uitgever: , Exhibitions International , 2010
Bijzonderheden: Paperback, 336 pagina's, met illustraties. ISBN 9789081326322.
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Architectuur in Vlaanderen: een stevige brok gebouwde realiteit. Voor editie 2010 van het Jaarboek selecteerde de redactie 38 uitzonderlijke projecten, gebouwd in 2008 en 2009. Constructies die uitblinken in de manier waarop ontwerpers hun visie op architectuur uitdragen. Bouwwerken die blootleggen welke confrontaties architectuur aangaat. Gebouwen die uitnodigen tot kritische reflectie. De redactieleden en buitenlandse gastauteurs onderwerpen de 38 unieke projecten aan een grondige analyse in de vorm van een persoonlijke architectuurkritiek. Een vergrootglas dat aangeeft welke kennis er in specifieke ontwerpen wordt verzameld en aantoont hoe die kennis kan bijdragen tot het architectuurbedrijf. Deze negende editie van het Jaarboek brengt het beste van wat architectuur in Vlaanderen te bieden heeft. Een onmisbaar tijdsdocument voor iedereen die architectuur hoog in het vaandel draagt.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

VANDERMARLIERE KATRIEN ; BOIE GIDEON - ARCHITECTUUR IN VLAANDEREN Jaarboek 2008-2009

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.