VANDERMARLIERE KATRIEN - JAARBOEK ARCHITECTUUR VLAANDEREN 2006-

Schrijver:
Titel: JAARBOEK ARCHITECTUUR VLAANDEREN 2006-2007
Uitgever: , VAI : VLAAMS ARCHITECTUUR INSTITUUT, 2008
Bijzonderheden: Paperback, 264 pagina's, met illustraties. ISBN 9789080952980.
Prijs: € 24,50
Verzendkosten: € 6,99 (binnen België)
Meer info:
De nieuwe editie van het Jaarboek Architectuur Vlaanderen 2006-2007 verschijnt op 19 juni 2008. Het boek gidst u door het architectuurlandschap van de voorbije twee jaren. Editie 2008 documenteert 32 projecten aan de hand van heldere projectbeschrijvingen en uitgebreid beeld- en plannenmateriaal. Nieuwe uitdagingen en mogelijkheden tekenen zich af: het jaarboek toont aan dat architectuur meer is dan een pasklaar antwoord verzinnen op veelvoorkomende vragen.nIn Vlaanderen resulteerde een nieuwe golf van overheidsopdrachten in een aantal grootschalige realisaties: grootschalig op het vlak van ruimtelijke impact ?n financi?le overheidssteun. Omwille van hun politieke en publieke belang mogen deze projecten niet ontbreken in de selectie van het jaarboek. Ook woningen en verbouwingen verdienen een plaats in deze achtste editie. Dergelijke bouwopdrachten vormen nog steeds de hoofdmoot van de architectuurpraktijk in Vlaanderen en blijven daardoor uiterst relevant, alleen al omwille van hun diversiteit qua architectuur.nZes kritische artikels verduidelijken actuele aspecten van de bouwopdracht: het opdrachtgeverschap van de overheid versus het publieke karakter van een gebouw, de maatschappelijke en architecturale impact van de scholenbouwoperatie, de consequenties van nieuwe vormen van bouwfinanciering, het gebruik en de toe-eigening van gebouwen ?n de duurzaamheidsproblematiek.nDe lijst met de 32 geselecteerde projecten maken we op donderdag 19 juni bekend. Vanaf dan kan u wekelijks in de ArchitectuurActueel een korte toelichting met beeld van ??n of meerdere Jaarboekprojecten verwachten.
Verder lezen

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

VANDERMARLIERE KATRIEN - JAARBOEK ARCHITECTUUR VLAANDEREN 2006-2007

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.