A.L. Snijders & L.H. Wiener - L.H. A.L.

Schrijver:
Titel: L.H. A.L.
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting De Roos
Bijzonderheden: Oplage 175 stuks, Beide genummerd: nummer 19
Prijs: € 189,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Bijzondere eerste druk, uitgave is in nieuw staat. 2 boekjes, resp. 48 en 120 pag., 11x18 cm. Genummerde exemplaren: beide nummer 19; Grijs en zwart , ze zijn gevat in cassette. Puntgaaf. Uitgave Stichting De Roos 200. Oplage 175 stuks. Deze selectie uit de brieven van L.H. Wiener aan A.L. Snijders en de keuze uit de ZKV's van A.L. Snijders. Ingeleid door Wim Noordhoek en bezorgd door Huug Schipper.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Schokland

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Schokland
  • Na uw bestelling ontvangen u en Schokland een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Schokland vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Schokland kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.