Ghysels, Maarten - HET GEHEIM VAN SEKS EN LIEFDE. 13 inzichten

Schrijver:
Titel: HET GEHEIM VAN SEKS EN LIEFDE. 13 inzichten voor een beter liefdesleven
ISBN: 9789490382773
Taal: Nederlands
Uitgever: Witsand Uitgevers, 1e druk 2013; paperback, 192 blzn
Bijzonderheden: redelijke tot goede staat, zie meer info
Prijs: € 8,90
Verzendkosten: € 4,10 (binnen Nederland)
Meer info:
lichte vouwen en deukjes kaft, deukje kaft en laatste blzn, naam op schutblad voorin

Tal van romans en films bieden ons vandaag uitzicht op de vervulling van verlangens die we tot nog toe niet voor mogelijk hadden geacht. Maar hoe beleven we die diepste verlangens als liefdespaar in de praktijk?
In lange intieme relaties gaan de dingen vaak vanzelf. Toch zijn er ook momenten waarop we denken dat mannen en vrouwen elkaar niet altijd even goed begrijpen. Dan lijkt het wel alsof we heel anders denken over liefde en seks. Toch is de band tussen mannen en vrouwen eigenlijk heel natuurlijk. In de grond willen we namelijk hetzelfde. We delen elkaars hartsgevoelens en vrijen graag met elkaar. Dat voelt zo goed dat we het soms wel levenslang met elkaar willen delen. Maar deze belofte waarmaken is een hele kunst.
In dit boek leert de bekende psychiater-relatietherapeut en seksuoloog Maarten Ghysels, oprichter van de School voor Levenskunsten, ons hoe we vanuit vertrouwen in onszelf en seksueel zelfvertrouwen kunnen leven en liefhebben. Hij reikt ons dertien onmisbare inzichten aan, die ons fundamenteel gelukkig kunnen maken en iedere impasse in ons liefdesleven kunnen doorbreken.
Wie dit boek leest en het geheim van seks en liefde achterhaalt, krijgt een heel ander perspectief op relaties, dat hij of zij vooraf niet had. Dat inzicht vormt de kiem voor een beter liefdesleven, waarin iedereen eindelijk zijn of haar diepste behoeften kan realiseren…
Verder lezen

De Toverberg uit Groningen

Logo De Toverberg

U krijgt een bevestigingsmail van boekwinkeltjes, vervolgens in principe binnen 24 uur een mail met betalingsgegevens. Check eventueel ook uw SPAMbox / ongewenste e-mail, daar komen die berichten nogal eens terecht.
De Toverberg is een webwinkel in 2dehands boeken [onderdeel van Antiquariaat De Oosterpoorter].
De staat van een boek wordt zo goed mogelijk beschreven. Boeken worden alleen 'als nieuw' aangeboden als ze nog in de oorspronkelijke folie zitten.
Verzending brievenbuspost binnen Nederland door PostNL [€ 4,10].
Verzending pakketpost binnen Nederland door DPD [€ 5 tot 1 kg; € 5,60 1 tot 10 kg].
België [DPD, onder voorwaarden]- € 6,85 .
U kunt geen rechten ontlenen aan het aanbod in dit boekwinkeltje. Het is mogelijk dat een hier nog aangeboden titel via een andere site al is verkocht.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ghysels, Maarten - HET GEHEIM VAN SEKS EN LIEFDE. 13 inzichten voor een beter liefdesleven Ghysels, Maarten - HET GEHEIM VAN SEKS EN LIEFDE. 13 inzichten voor een beter liefdesleven Ghysels, Maarten - HET GEHEIM VAN SEKS EN LIEFDE. 13 inzichten voor een beter liefdesleven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Toverberg

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Toverberg
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Toverberg een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Toverberg vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Toverberg kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.