Opitz, Christian - Onbegrensde levenskracht door Tachyonen De

Schrijver:
Titel: Onbegrensde levenskracht door Tachyonen De nieuwe weg naar lichamelijk welzijn en spirituele groei
ISBN: 9789069634234
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira
Bijzonderheden: 1997 / gebonden / 117 pag. / 265 gram / gelezen en in goede staat; wel NAW-gegevens voorin geschreven
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Tachyon-energie is kosmische oerenergie, een energie die - zij het onder andere benamingen - al van oudsher in alle spirituele tradities wordt beschreven en die door pioniers op het gebied van de moderne fysica opnieuw is ontdekt.
Geavanceerde technologieën hebben het nu mogelijk gemaakt, deze vrije energie of nulpuntenergie voor helende doeleinden te gebruiken. Vanuit een holistische benadering beschrijft Christian Opitz op heldere wijze de vele unieke mogelijkheden van getachyoniseerde producten en zijn uitgebreide ervaring daarmee als therapeut. De conclusie moet zijn, dat de praktische toepassing van tachyon-energie een quantumsprong betekent in het leven van ieder mens die streeft naar geestelijk en lichamelijk welzijn.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Opitz, Christian - Onbegrensde levenskracht door Tachyonen   De nieuwe weg naar lichamelijk welzijn en spirituele groei Opitz, Christian - Onbegrensde levenskracht door Tachyonen   De nieuwe weg naar lichamelijk welzijn en spirituele groei Opitz, Christian - Onbegrensde levenskracht door Tachyonen   De nieuwe weg naar lichamelijk welzijn en spirituele groei

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.