Bartlett, Richard - Matrix Energetics / de wetenschap en kunst

Schrijver:
Titel: Matrix Energetics / de wetenschap en kunst van transformatie
ISBN: 9789089840004
Taal: Nederlands
Uitgever: Heart Media
Bijzonderheden: 2012 1e druk / paperback / 205 pag. / 350 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek is een inwijding in het praktisch toepassen van het waarnemers effect dat kwantum wetenschappers al een lange tijd geleden hebben ontdekt. Dit Heisenberg onzekerheids principe is een van de meest opzienbarende ontdekkingen waarbij duidelijk is geworden dat de kwantum deeltjes die de kleinste vormen van materie vertegenwoordigen (maar eigenlijk niet zijn) reageren op de waarnemer en zich gaan gedragen zoals de waarnemer verwacht. De waarnemer bepaalt dus. Maar wat moet je met die "wetenschap".
Richard Bartlett heeft een manier ontdekt waarmee je met dit gegeven op een bewuste manier de dingen kan laten gebeuren die je wilt. Het is echt een feestje om dit boek te lezen en het uit te proberen. Nog beter is het om naar een van zijn seminars te gaan en te zien en ervaren wat er allemaal gebeurt.
Richard weet op een heel goed te volgen manier zijn manier uit te leggen en je ook te vertellen hoe e.e.a. tot stand is gekomen.
Wil je je horizon verbreden en magie weer deel laten uitmaken van je wereld, lees dan dit boek. Je krijgt er geen spijt van!
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bartlett, Richard - Matrix Energetics / de wetenschap en kunst van transformatie Bartlett, Richard - Matrix Energetics / de wetenschap en kunst van transformatie Bartlett, Richard - Matrix Energetics / de wetenschap en kunst van transformatie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.