Pennock, Leo Anton - Het geslacht Pennock

Schrijver:
Titel: Het geslacht Pennock
Taal: Nederlands
Uitgever: Pennock, Nijmegen (eigen beheer)
Bijzonderheden: Gebonden, 1995, 165 blz. Met 67 foto's, facsimile's en een index.
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Van de Engels aandoende familienaam Pennock zijn in Nederland en België vier verschillende geslachten te onderscheiden. Een onderlinge relatie is echter niet aangetoond. Het oudste geslacht leefde onder de naam Pynnock in Leuven vanaf het begin van de 13e eeuw tot omstreeks 1500. Een tweede familie Pennock kwam in het begin van de 17e eeuw vanuit Engeland naar Amsterdam, waar Willem Pennock textielhandelaar was. Zijn nageslacht verspreidde zich over Noord-Holland, maar stierf in de 18e eeuw uit. Uit Middelburg komen de laatste twee geslachten Pennock, waarvan één vanaf het begin van de 18e eeuw omvangrijk is geworden, onder andere in Dordrecht, Amsterdam en Middelburg. Een relatie met de oorspronkelijk Engelse familie wordt verondersteld, maar kan niet worden bewezen Onder de jongere generaties kwamen nazaten opnieuw in Engeland terecht.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.