Wolf, Christa - Stad der engelen

Schrijver:
Titel: Stad der engelen
ISBN: 9789461640246
Taal: Nederlands
Uitgever: Gennep B.V., Uitgeverij Van
Bijzonderheden: 2011, paperback
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Niet lang na de Duitse hereniging reist een beroemde schrijfster, die bekendstond als kritisch jegens het communistische regime, voor een studieverblijf naar Los Angeles. Officieel met het doel onderzoek te doen naar een in de jaren dertig geëmigreerde vrouw. Maar in haar bagage zit ook een klein dossier waarvan ze weet dat het in haar land van herkomst grote ophef zal veroorzaken. Uit dat dossier blijkt dat ze in haar jonge jaren, in de jaren vijftig, korte tijd als informant voor de geheime dienst heeft opgetreden. Ze is perplex: hoe heeft ze deze feiten kunnen verdringen? Deze gewetensvraag verandert het verblijf in Los Angeles volledig en doet haar in een persoonlijke crisis belanden. Ze heeft de moed zich te onderwerpen aan een rigoureus zelfonderzoek. Ze graaft in haar geheugen naar de chaotische gebeurtenissen van net na de Tweede Wereldoorlog, ze denkt na over de rol van idealen en ideologie, leest dagboeken van Duitse immigrantenschrijvers en praat en discussieert met Amerikaanse vrienden. Het resultaat is een veelomvattende, caleidoscopische roman over vergeten, herinneren en verdringen, verraad en loyaliteit, de verschillen tussen het oude en het nieuwe continent, politiek, cultuur en geschiedenis.
Verder lezen

Alouette uit Zutphen

particulier

Logo Alouette

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wolf, Christa - Stad der engelen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Alouette

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Alouette
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Alouette een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Alouette vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Alouette kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.