Swindells, Philips - Water in de tuin / De natuurlijke Tuinvijv

Schrijver:
Titel: Water in de tuin / De natuurlijke Tuinvijver
ISBN: 9789044703863
Taal: Nederlands
Uitgever: Deltas
Bijzonderheden: 2002, 60pp In uitstekende staat Als nieuw
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Praktische adviezen - Ontwerp en aanleg - Onderhoud - Dierenrijk - Vijverplanten.
In vele tuinen past een informele, natuurlijke waterpartij het beste bij het omringende landschap. Dit handboek laat zien hoe u het beste een watertuin kunt maken die bijna aan de natuur ontleend is. Het bespreekt onderwerpen zoals natuurvijvers, moerastuinen en waterweiden, en staat boordevol ideeën om bewegend water, planten en vissen in een waterpartij te introduceren. Praktische adviezen Eenvoudige, stapsgewijze instructies laten u zien hoe u een waterpartij aanlegt en onderhoudt. Ontwerp en aanleg Alles wat u moet weten over de praktische kant over het aanleggen van een waterpartij, van het plannen tot het kopen van de juiste gereedschappen en materialen. Onderhoud Ontdek hoe u met een minimum aan onderhoud uw vijver door schoon, mooi en helder houdt. Diervriendelijk Hoe u een natuurlijke vijver kunt maken die plaatselijke dieren onweerstaanbaar aantrekt. Vijverplanten Leer hoe u door de juiste keuze van water- en oeverplanten een vijver tot leven brengt.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Swindells, Philips - Water in de tuin / De natuurlijke Tuinvijver

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.