Wijnen, Harry A. van - De Prins-gemaal. Vogelvrij en gekooid.

Schrijver:
Titel: De Prins-gemaal. Vogelvrij en gekooid.
ISBN: 9789050181792
Taal: Nederlands
Uitgever: Balans
Bijzonderheden: 1992, paperback met flappen, 318 pp.
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
1945: Prins Bernhard zit achter een door kogels doorzeefd schrijfbureau in zijn hoofdkwartier, in het van zijn schoonmoeder afgepikte paleis ´t Loo. Hij tikt met twee vingers op een oude Adler een brief: ´Ik hoef U niet te vertellen hoe slecht wij door Montgomery bevoorraad worden...´ 1976: Prins Bernhard wordt van al zijn militaire functies en versierselen beroofd: Lockheed heet de dag des oordeels. Tussen deze twee gebeurtenissen liggen dertig jaar, waarin de prins-gemaal een enorme dadendrang heeft ontplooid en een internationale figuur werd. Hij ondernam geheime missies voor de regering en het bedrijfsleven, naar Zuid-Amerika, Afrika, de Arabische landen. Zo onthult dit boek ook de geheime reis naar Teheran die prins Bernhard maakte in opdracht van het kabinet-Den Uyl.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.