Vleugel, Guus - Mal du siècle. Columns en interviews uit HP / D

Schrijver:
Titel: Mal du siècle. Columns en interviews uit HP / De Tijd. 1987 - 1994
ISBN: 9789076314228
Taal: Nederlands
Uitgever: Bas Lubberhuizen
Bijzonderheden: 1999, 144pp, paperback.
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In Mal du Siècle is een keuze van vijftig columns gebundeld. Geliefd onderwerp in zijn stukken is de Nederlandse literatuur. Zo schrijft Guus Vleugel met grote trefzekerheid over o.a. Gerrit Komrij, Harry Mulisch, Connie Palmen, Renate Rubinstein en Frans Kellendonk. Maar ook buitenlandse auteurs als E.M. Forster, Thomas Bernhard en Camille Paglia worden door Vleugel onder de loep genomen. En vanzelfsprekend analyseert hij in zijn columns messcherp de toestand in de wereld: Joegoslavië, condooms en AIDS. In Mal du Siècle is tevens een aantal interviews opgenomen die Guus Vleugel voor HP/De Tijd afnam. Het zijn indringende gesprekken met Ischa Meijer, Johan Polak, Tessa de Loo en Saul Bellow.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.