Goris, Rene - Qi Gong Basisboek

Schrijver:
Titel: Qi Gong Basisboek
ISBN: 9789023009054
Taal: Nederlands
Uitgever: Becht
Bijzonderheden: 1996 / paperback / 128 pag. / 311 gram / gelezen en in goede staat; wel voorin stempel met NAW-gegevens geplaatst.
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Qi Gong (spreek uit: tsji goeng) is een Chinese gezondheidsleer die als een wetenschappelijke methode is ontstaan uit eeuwenoude sjamanistische tradities. Via bewegings-, adem- en aandachtsoefeningen ontwikkelt de Qi Gong-beoefenaar inzichten in en invloed op lichaam en geest, en reguleert hij de qi van het lichaam. In de traditionele Chinese filosofie is qi het fundament van alle verschijnselen, in het Westen omschrijft men qi vaak als vitale energie of vitale kracht; gong staat voor werk en arbeid. Qi Gong is dus zoiets als werken met vitale krachten.In dit basisboek voor beginners komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: doel en werkingsprincipes van Qi Gong; basistechnieken; de effecten die je mag verwachten; oefeningen in woord en beeld; gebruikstheorieën; de oorsprong van Qi Gong; het opstellen van je eigen trainingsschema.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Goris, Rene - Qi Gong   Basisboek Goris, Rene - Qi Gong   Basisboek Goris, Rene - Qi Gong   Basisboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.