J. Kievit, R. Strucker en F. de Gelder-Verwoerd (eindredactie) en Gert

Schrijver:
Titel: Hoekschewaards Landschap-Kreken van de Hoeksche Waard
ISBN: 9789081105910
Uitgever:
Bijzonderheden: Kreken van de Hoeksche Waard is een hoogstaande uitgave van Het Hoekschewaards Landschap met veel fotomateriaal. Lees en kijk over de natuur, het onderhoud, de bebouwing, de mensen, de oude glorie enz. van de aloude Hoekschewaardse kreken. 
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info: Kreken van de Hoeksche Waard is een hoogstaande uitgave van Het Hoekschewaards Landschap met veel fotomateriaal.
Lees en kijk over de natuur, het onderhoud, de bebouwing, de mensen, de oude glorie enz. van de aloude Hoekschewaardse kreken. 

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J. Kievit, R. Strucker en F. de Gelder-Verwoerd (eindredactie) en Gert Huijzers en Janus Verkerk (fotoredactie) - Hoekschewaards Landschap-Kreken van de Hoeksche Waard J. Kievit, R. Strucker en F. de Gelder-Verwoerd (eindredactie) en Gert Huijzers en Janus Verkerk (fotoredactie) - Hoekschewaards Landschap-Kreken van de Hoeksche Waard