Horst, Jaap.-Wim . van der - Alle hens aan dek

Schrijver:
Titel: Alle hens aan dek
ISBN: 9789020674149
Uitgever: Kluitman
Bijzonderheden: 159pp, Gebonden boek, mooi exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 2,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Op het laatste moment besluiten de ouders van Remco en Amber om de vakantiereis naar Amerika af te zeggen. Het blijkt toch veel te duur te worden en daarom zit er voor de familie Kessels deze zomer niet meer in dan een weekje kamperen bij het Lauwersmeer in Groningen en een zeiltocht met nog een paar families op de Waddenzee. Eenmaal aan boord van De Windvanger, een grote klipper uit het begin van de twintigste eeuw, is Remco Amerika snel vergeten. Op de eerste dag zeilen ze meteen uit met een stevige wind in de zeilen. Alle veertien passagiers moeten van kapitein Tjerk en scheepsmaat Marjoke helpen om De Windvanger op de juiste koers naar Schiermonnikoog te houden. 's Avonds liggen Remco en de drie Belgische broers Pierre, Remy en Brian in de slaaphut onder het voordek nog een tijd te kletsen over hun eerste zeildag. Ze horen het klotsen van het water tegen de romp van De Windvanger en het geritsel van kabels en touwen tegen de mast. Plotseling zijn er nog meer geluiden. Het lijken wel voetstappen en gefluister van stemmen...
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.