Mulder, Dirk (redactie) - Kamp Westerbork gefilmd. Het verhaal

Schrijver:
Titel: Kamp Westerbork gefilmd. Het verhaal over een unieke film uit 1944.
ISBN: 9789023232650
Taal: Nederlands
Uitgever: Herinneringscentrum Westerbork
Bijzonderheden: 1997, softcover, 95 pag, 17x24 cm, geïll, mooie staat
Prijs: € 5,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In 1944 werden in het Durchgangslager Westerbork op uitgebreide schaal filmopnamen gemaakt. Dit filmmateriaal is bewaard gebleven. En is daarmee uniek: het zijn de enige filmopnamen uit de naziconcentratiekampen. Wereldbekend zijn dan ook de beelden geworden van het angstig uit een veewagon kijkende meisje of van de vertrekkende deportatietrein. Hoewel velen deze beelden kennen, was er vijftig jaar lang weinig bekend over de film. Vele vragen vroegen om een antwoord. Het Herinneringscentrum Kamp Westerbork besloot tot een uitgebreid onderzoek, Vele nieuwe feiten kwamen naar boven. Deze leveren een boeiende reconstructie op van het hoe en waarom van de Westerbork-film. De achterhaalde gegevens voegen een nieuwe dimensie toe aan een van de belangrijkste documenten over kamp Westerbork. En daarmee aan de jodenvervolging in de Tweede Wereldoorlog.

Westerbork Cahiers 5. In samenwerking met Stichting Herinneringscentrum Kamp Westerbork.
Verder lezen

Verkenner uit Groningen

Logo Verkenner

*** de boeken worden voor rekening en risico van koper verzonden ***

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mulder, Dirk (redactie) - Kamp Westerbork gefilmd. Het verhaal over een unieke film uit 1944. Mulder, Dirk (redactie) - Kamp Westerbork gefilmd. Het verhaal over een unieke film uit 1944.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Verkenner

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Verkenner
  • Na uw bestelling ontvangen u en Verkenner een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Verkenner vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Verkenner kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.