Mulder, Dirk (redactie) - Portretten van overleven. Getuigen va

Schrijver:
Titel: Portretten van overleven. Getuigen van kamp Westerbork.
ISBN: 9789023233763
Taal: Nederlands
Uitgever: Herinneringscentrum Westerbork
Bijzonderheden: 1998, softcover, 95 pag, 17x24 cm, geïll, in mooie staat
Prijs: € 5,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het verhaal van kamp Westerbork in de periode 1940 - 1945, eindpunt in en symbool voor de geschiedenis van de jodenvervolging in ons land, is het verhaal van 102.000 gedeporteerde en vermoorde joden. Vaak is het alleen het verhaal van slachtoffers. Alsof zij zich allen willoos hebben laten afvoeren. Alsof de nazi`s daadwerkelijk in hun opzet zijn geslaagd: de uitroeiing van het joodse volk.
Maar er waren ook overlevenden: 5.000 keerden terug uit de concentratie- en vernietigingskampen. En 25.000 joden wisten de oorlog dankzij onderduik te overleven. Het kan niet anders of er was niet alleen sprake van gelaten apathie maar evenzeer van zelfbewuste verzetsactie. In dit Westerbork Cahiers staan de overlevenden centraal.

Westerbork Cahiers, 6. In samenwerking met Stichting Herinneringscentrum Kamp Westerbork.
Verder lezen

Verkenner uit Groningen

Logo Verkenner

*** de boeken worden voor rekening en risico van koper verzonden ***

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mulder, Dirk (redactie) - Portretten van overleven. Getuigen van kamp Westerbork. Mulder, Dirk (redactie) - Portretten van overleven. Getuigen van kamp Westerbork.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Verkenner

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Verkenner
  • Na uw bestelling ontvangen u en Verkenner een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Verkenner vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Verkenner kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.