Ger deKoning - Deuteronomium

Schrijver:
Titel: Deuteronomium
Taal: Nederlands
Uitgever: Johannes Multimedia
Bijzonderheden: Een nieuw ongelezen boek, paperback 363 pagina's
Prijs: € 11,00
Verzendkosten: € 4,10 (binnen Nederland)
Meer info:
God vertelt over Zijn land en Zijn woonplaats.Het boek Deuteronomium beschrijft de bijzondere situatie waarin het volk is terechtgekomen. Enerzijds heeft het de woestijnreis achter zich. Anderzijds staat het op het punt het land binnen te gaan dat God aan de aartsvaders heeft beloofd.In enkele lange toespraken kijkt Mozes in dit boek terug op de ervaringen van het volk in de woestijn. Deze ervaringen betreffen zowel ervaringen met zichzelf als met God.Na de terugblik vertelt Mozes ook uitvoerig over wat hun in het land wacht. Het hart daarvan is de plaats die de HEERE uitgekozen heeft om Zijn Naam daar te laten wonen.Het bijbelboek Deuteronomium is het vijfde en laatste boek van de Thora.
Verder lezen

mercia uit Oud-vossemeer

particulier
Na uw bestelling mail ik u z.s.m. de betaalgegevens en zodra de betaling binnen is wordt het boek meteen naar de verzendlocatie gebracht.
De kwalificatie nieuw en ongelezen betekent daadwerkelijk nieuw. Verder wordt op een zo zorgvuldig mogelijke wijze de staat van de boeken beschreven. Goed en ongelezen betekent veelal dat er minimale gebruikers- en/of opslagsporen te zien zijn.
Sommige, die zijn aangemerkt met redelijk, worden aangeboden voor een heel lage prijs omdat de inhoud van het boek te waardevol is om het als oud papier te beschouwen. Alle boeken worden verstuurd met track & trace. Verder worden de boeken ter bescherming eerst in bubbeltjesfolie verpakt.
Mocht er toch onverhoopt iets niet in orde blijken te zijn, neem dan s.v.p. contact op. In onderling overleg is er altijd uit te komen.
Voor verpakkings- en administratiekosten wordt 0,75 cent extra gerekend.
Voor sommige boeken geldt het tarief voor pakketpost. Helaas kan dit bij verzendkosten niet worden vermeld maar bij de betreffende boeken wordt bij bijzonderheden verwezen naar deze aanvullende informatie.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ger deKoning - Deuteronomium Ger deKoning - Deuteronomium

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij mercia

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met mercia
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en mercia een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van mercia vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • mercia kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.