Buzzi, Gerhard - De Heilige Man / Indiaanse spiritualiteit

Schrijver:
Titel: De Heilige Man / Indiaanse spiritualiteit
ISBN: 9789020281859
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1999 / 186pp / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 39,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

De heilige man van Gerhard Buzzi is een uniek document. Buzzi vertelt over de tijd die hij doorbracht bij Grootvader, een oude 'medicijnman' uit de stam van de Lakota (Sioux) in het Pine Ridge Reservaat. In die tijd leerde hij de cultuur van de Lakota diepgaand kennen- het respect van de mens voor de aarde, het vermogen mysteriën te aanvaarden zonder ze te willen doorgronden, de mythen, de manier waarop de mens in contact treedt met de hem omringende natuur en de wijze waarop de mens andere mensen en zichzelf kan genezen. Buzzi beschrijft al deze aspecten van de Lakotacultuur helder en bondig, nuchter en concreet, maar vooral boeiend en liefdevol. Hij gaat uitvoerig in op de ceremonie van de zweethut, de vision quest, de betekenis van stenen, bomen en dieren en het contact met de geestenwereld. In het boek zijn verschillende ceremoniële incantaties opgenomen, in het lakota en in vertaling. Verder bevat het een aantal praktische oefeningen, die de lezer zelf kan doen.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Buzzi, Gerhard - De Heilige Man / Indiaanse spiritualiteit

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.