Cortens, Theolyn - De Hemelse Kracht van de Aartsengelen

Schrijver:
Titel: De Hemelse Kracht van de Aartsengelen
ISBN: 9789044720266
Taal: Nederlands
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij
Bijzonderheden: 2008 / 222pp / Paperback / In Zeer Goede tot Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Treed in contact met de aartsengelen om uw verborgen capaciteiten te ontwikkelen en uw ware levensdoel te bereiken.

Aartsengelen zijn machtige wezens die u kunnen helpen om uw individuele creatieve kracht te ontwikkelen en uw leven een nieuwe wending te geven. In dit unieke boek neemt engelenexpert Theolyn Cortens u mee op een spirituele ontdekkingsreis waarop deze en andere bijzondere eigenschappen van de aartsengelen worden onthuld. U zult ontdekken: - Welke geschiedenis de aartsengelen in zich dragen en hoe die u vandaag kan helpen - Hoe u de twaalf aartsengelen van de boom van het leven en de twaalf aartsengelen van de dierenriem kunt ontmoeten en met ze kunt samenwerken - Hoe u een sterke band kunt ontwikkelen met de aartsengelen en ze om hulp kunt vragen bij levensproblemen - Hoe u moeilijke relaties kunt herstellen en oude emotionele wonden kunt genezen om uw ware levensdoelen te bereiken Elke stap geeft u toegang tot een ander soort engelachtige energie om te verkennen en toe te passen. Dankzij de visualisaties, aanroepingen, ervaringen van andere mensen en suggesties voor dagelijkse activiteiten, maakt u in dit boek op een diepgaande manier kennis met de krachten van deze spirituele helpers.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cortens, Theolyn - De Hemelse Kracht van de Aartsengelen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.