Schmeets, M G J & A P Schut [redactie] - ANDERS EN TOCH HETZELF

Schrijver:
Titel: ANDERS EN TOCH HETZELFDE. Psychoanalytische ontwikkelingstherapie met kinderen
ISBN: 9789023238553
Taal: Nederlands
Uitgever: Koninklijke Van Gorcum [NPI-reeks], 1e druk 2003; paperback, 127 blzn
Bijzonderheden: goede staat, zie meer info
Prijs: € 5,30
Verzendkosten: € 4,10 (binnen Nederland)
Meer info:
licht gestoten en/of gekrulde hoekjes

Psychoanalytische ontwikkelingstherapie (developmental therapy) met kinderen is gericht op het bevorderen van het vermogen tot mentaliseren: het kunnen reflecteren over de eigen mentale toestand en die van de ander. Al jaren vindt dit impliciet plaats bij psychoanalytische behandelingen. Gaandeweg komt er een nieuw theoretisch kader beschikbaar, dat aansluit bij de hedendaagse inzichten in de werking van psychotherapie.
Nagenoeg elke praktiserend psychotherapeut gaat voorbij de grenzen van de theorie. De analytische theorie volgt de praktijk en is al doende in ontwikkeling.
Verder lezen

De Toverberg uit Groningen

Logo De Toverberg

U krijgt een bevestigingsmail van boekwinkeltjes, vervolgens in principe binnen 24 uur een mail met betalingsgegevens. Check eventueel ook uw SPAMbox / ongewenste e-mail, daar komen die berichten nogal eens terecht.
De Toverberg is een webwinkel in 2dehands boeken [onderdeel van Antiquariaat De Oosterpoorter].
De staat van een boek wordt zo goed mogelijk beschreven. Boeken worden alleen 'als nieuw' aangeboden als ze nog in de oorspronkelijke folie zitten.
Verzending brievenbuspost binnen Nederland door PostNL [€ 4,10].
Verzending pakketpost binnen Nederland door DPD [€ 5 tot 1 kg; € 5,60 1 tot 10 kg].
België [DPD, onder voorwaarden]- € 6,85 .
U kunt geen rechten ontlenen aan het aanbod in dit boekwinkeltje. Het is mogelijk dat een hier nog aangeboden titel via een andere site al is verkocht.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schmeets, M G J & A P Schut [redactie] - ANDERS EN TOCH HETZELFDE. Psychoanalytische ontwikkelingstherapie met kinderen Schmeets, M G J & A P Schut [redactie] - ANDERS EN TOCH HETZELFDE. Psychoanalytische ontwikkelingstherapie met kinderen Schmeets, M G J & A P Schut [redactie] - ANDERS EN TOCH HETZELFDE. Psychoanalytische ontwikkelingstherapie met kinderen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Toverberg

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Toverberg
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Toverberg een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Toverberg vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Toverberg kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.