Andy Warhol - Ma Philosophie de A à B et vice versa. Traduit de

Schrijver:
Titel: Ma Philosophie de A à B et vice versa. Traduit de l’américain par Marianne Véron. [GESIGNEERD MET TEKENING]
Taal: Frans
Uitgever: (Parijs): Flammarion, (1977).
Bijzonderheden: Meer afbeeldingen op www.artistiekbureau.com
Prijs: € 1 100,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
199 x 141 mm. Ingenaaid. Omslagfoto Tina Freeman. (2), 222 p. Eerste druk. Ezelsoor in voorzijde omslag. Omslag opkrullend. Cellofaan iets los.

Opdracht van de auteur in zwarte viltstift, verrijkt met een ORIGINELE TEKENING van een soepblik, op pagina (1): ‘to serge | campbell | soup | AndyWarhol’.

Deze geïllustreerde opdracht van Andy Warhol is gericht aan Serge-Henri Valcke, die op 26 mei 1977 aanwezig was bij de opening van een Warhol-tentoonstelling in Galerie D te Brussel. De galerie was volgepakt met Belgische Warhol-fans, die allemaal een handtekening wilden van de aanwezige pop-artkunstenaar. In zijn dagboek (The Andy Warhol Diaries. Edited by Pat Hackett) noteerde Warhol over de signeersessie:

‘Rushed to Galerie D. A mob scene. Stuck in a corner signing autographs and books. Sold 120. The kids here were cute, sort of hippie.’

Een dag eerder in Parijs was de signeersessie van de net verschenen Philosophie mogelijk nog chaotischer verlopen. Warhol-biograaf Victor Bockris schrijft in Warhol. The Biography dat de zaak in Parijs werd gekaapt door punks, ‘proffering breasts and cocks for Andy to sign’.

Het in 1962 voor het eerst tentoongestelde Campbell’s Soup Cans van Andy Warhol behoort tot de meest iconische kunstwerken van de twintigste eeuw. Jarenlang heeft Warhol nog op het soepblik-thema gevarieerd.
Verder lezen

Artistiek Bureau

Logo Artistiek Bureau

Meer boeken, meer afbeeldingen op artistiekbureau.com

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Andy Warhol - Ma Philosophie de A à B et vice versa. Traduit de l’américain par Marianne Véron. [GESIGNEERD MET TEKENING]

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Artistiek Bureau

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Artistiek Bureau
  • Na uw bestelling ontvangen u en Artistiek Bureau een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Artistiek Bureau vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Artistiek Bureau kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.