Kirshenbaum, Mira - Alles heeft een reden Ontdek de ware betek

Schrijver:
Titel: Alles heeft een reden Ontdek de ware betekenis van belangrijke gebeurtenissen in je leven
ISBN: 9789063051679
Taal: Nederlands
Uitgever: Archipel
Bijzonderheden: 2005 2e druk / paperback / 208 pag. / 291 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Iedereen wordt in zijn leven geconfronteerd met gebeurtenissen die onverklaarbaar, onrechtvaardig of wreed lijken. Ze slaan ons vaal terecht uit het lood, maken ons onzeker of angstig, maar volgens psychotherapeute Mira Kirshenbaum heeft alles een reden.Zij gaat ervan uit dat, ongeacht hetgeen je overkomt, er niet alleen iets waardevols uit die gebeurtenis zal voortkomen, maar het simpelweg ook noodzakelijk is dat dit jou juist overkomt: je leert ervan en je groeit erdoor.In tien hoofdstukken behandelt zij tien verschillende levenslessen, uiteenlopend van leren jezelf accepteren, je thuis voelen in deze wereld, het loslaten van angsten en het vinden van de ware liefde, tot aan het ontdekken van je verborgen talenten. Haar algemene psychologische adviezen en specifieke stappenplannen, onderbouwt ze met veel ervaringsverhalen uit haar praktijk. Daarnaast heeft ze een aantal tests opgenomen die de lezer helpen bij het ontdekken van de positieve kant van negatieve gebeurtenissen. Alles heeft een reden geeft de lezer kracht om de levensles die schuilgaat achter de pijn, teleurstelling of het verlies, te zien en te begrijpen."Men zal veel troost vinden in dit goed geschreven zelfhulpboek van psychotherapeute Mira Kirshenbaum." Publishers Weekly over Alles heeft een redenKirshenbaum biedt praktische tips en bruikbare oplossingen. – Trouw over Scheiden of blijven"Het kan! Wanneer begint u eraan?" Libelle (Vlaanderen) over Een jaar voor jezelf"O zo leerzaam voor alle vrouwen van nu die tobben met de liefde". Avantgarde over Vrouwen en liefde.

Recensie(s)
De auteur, Amerikaans psychologe en gezinstherapeute, publiceerde een aantal bestsellers op populair psychologisch gebied (bijvoorbeeld 'Scheiden of blijven', 1998, 'Een jaar voor jezelf', 1999). Thema van dit boek zijn gebeurtenissen die in ieders leven plaatsvinden en die onverklaarbaar, onrechtvaardig of wreed lijken. Kirshenbaums uitgangspunt is dat dit soort gebeurtenissen waardevol is. Schokkende ervaringen zijn volgens haar noodzakelijk om in het leven tot bepaalde inzichten te kunnen komen. Achtereenvolgens werkt ze aan de hand van ervaringen uit haar beroepspraktijk een tiental mogelijke betekenissen van (negatieve) gebeurtenissen in het leven uit. Voorbeelden daarvan zijn onder meer het leren loslaten van angst, het leren inzien van het belang van een missie in het leven, persoonlijke kracht ontwikkelen en plezier leren hebben. Een prettig leesbaar en - mede dankzij de vele praktijkverhalen - bijzonder toegankelijk boek, dat dan ook evenals de overige boeken van deze auteur een breed lezerspubliek zal boeien en tot steun zal kunnen zijn.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kirshenbaum, Mira - Alles heeft een reden  Ontdek de ware betekenis van belangrijke gebeurtenissen in je leven Kirshenbaum, Mira - Alles heeft een reden  Ontdek de ware betekenis van belangrijke gebeurtenissen in je leven Kirshenbaum, Mira - Alles heeft een reden  Ontdek de ware betekenis van belangrijke gebeurtenissen in je leven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.