Doucet, Dr. Friedrich W. - Dromen en droomuitleg. Dromen, naar

Schrijver:
Titel: Dromen en droomuitleg. Dromen, naar modern psychologisch inzicht uitgelegd en toegelicht.
ISBN: 9789061200840
Taal: Nederlands
Uitgever: Elmar bv, Delft
Bijzonderheden: Paperback, 173 pp. Vertaling: Rudolf Misset.
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De droom-spiegel van de ziel?
Dat dromen geen bedrog zijn wisten de oude Egyptenaren en Babyloniërs al. Maar de inhoud van hun droomboeken is, bij het in de loop der eeuwen kopiëren, geleidelijk zo vervormd, dat hij nu onherkenbaar verminkt is en voor ons geen waarde meer heeft.
Onze moderne psychologie, en met name de dieptepsychologie, is zich echter enkele tientallen jaren geleden op het droomonderzoek gaan toeleggen. Dit droeg niet alleen bij tot de ontdekking van de menselijke ziel, maar bleek ook een methode om onbewuste angsten en problemen bewust te maken en er zo een remedie voor te vinden.
In dit boek geeft een bekende Duitse psycholoog zijn kijk op dit wetenschappelijk onderzoeken en uitleggen van dromen. Hij verklaart daarbij de droomsymboliek en geeft aan, wat daarover terecht - of vaak nog steeds ten onrechte - wordt beweerd.
Bovendien illustreert hij aan de hand van voorbeelden uit zijn eigen praktijk dat wij door kennis van onze innerlijke droomwereld onze levensproblemen kunnen doorzien en oplossen; dat dromen niet als orakeltaal beschouwd moeten worden, maar als de taal van onze ziel.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.