Dharma - Chinese geneeskrachtige planten / druk 1

Schrijver:
Titel: Chinese geneeskrachtige planten / druk 1
ISBN: 9789060303160
Uitgever: Driehoek, De p/a Synthese
Bijzonderheden: 248pp / Hardcover / In Zeer Goede tot Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 6,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

In dit boek worden ruim 300 geneeskrachtige planten behandeld, die in China volgens de traditionele geneeskunde sinds eeuwen worden toegepast. In het bijzonder werden die planten opgenomen, die ook elders als geneeskrachtig bekend zijn en de mens tevens als voedsel of producent van plantaardige stoffen van nut zijn. Deze planten werden ook uitgekozen omdat er wetenschappelijke gegevens over hun effectiviteit in het laboratorium, in de kliniek of in de praktijk bekend zijn. Uiteraard is het eveneens de moeite waard te weten of deze planten en hun actieve bestanddelen ook in het Westen als geneesmiddelen bekend staan, als farmaceutisch produkt of als patent.
Menigmaal wordt de Chinese receptuur aangegeven, die voornamelijk ontleend is aan het Chinese Blotevoetendokters Handboek. Ofschoon deze receptuur als veilig en effectief mag worden beschouwd, ligt het niet in de bedoeling dat Chinese geneeskrachtige planten voor zelf-mcdicatic wordt gebruikt. Het toepassen van geneeskrachtige kruiden berust op kennis van de juiste planten en van de juiste diagnose. Een goede voorlichting is hierbij gewenst, namelijk van zowel een bevoegde arts als van een krui- denkundige.
De behandelde planten zijn alfabetisch volgens hun wetenschappelijke soortnaam vermeld. Zij werden tevens aangevuld met de bijbehorende Chinese en/of volksnamen in andere landen
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dharma - Chinese geneeskrachtige planten / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.