Tanner, Michael - Nietsche

Schrijver:
Titel: Nietsche
Taal: Nederlands
Uitgever: Trouw bibliotheek
Bijzonderheden: 2012, gebonden, 128 pp
Prijs: € 1,40
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Uit een reeks toegankelijke inleidingen op het leven en denken van sleutelfiguren uit de geschiedenis van de westerse filosofie, die onze cultuur blijvend hebben beïnvloed. In samenwerking met Oxford University Press. Friedrich Nietzsche heeft als geen ander een stempel gedrukt op de filosofie, de literatuur en de kunst van de 20e eeuw. Het lezen van Nietzsche is nog altijd een schokkende, soms zelfs pijnlijke ervaring, maar altijd een boeiend avontuur.
Verder lezen

Kadoelens boeken

Direct betalen kan via iDeal. Meerdere boeken tegelijk bestellen scheelt verzendkosten!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kadoelens boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Kadoelens boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kadoelens boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kadoelens boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Kadoelens boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.