Georg Bernhard Depping - Beschrijving van Zwitserland

Schrijver:
Titel: Beschrijving van Zwitserland
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Kesteren, 1824
Bijzonderheden: Zeldzame beschrijving van Zwitserland
Prijs: € 90,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Anoniem. (Georg Bernhard Depping). Beschrijving van Zwitserland, met betrekking tot deszelfs aardrijkskundige ligging, natuurlijke voortbrengselen, geschiedenis en koophandel. Uit het Hoogduitsch. Eerste / tweede deel. Met platen. Te Amsterdam, bij J.C. Van Kesteren, 1824."

23 x 13 cm, grijsgroene papieren omslagen. Compleet in twee delen. Gedrukt op gevergeerd papier zonder watermerk, onafgesneden.

Collatie: eerste deel: 4 ongenummerde blz. reclame van de drukker/uitgever/boekhandelaar Van Kesteren, Franse titel, frontispice van Geneve ontbreekt (vervangen door copie), titelblad met gravure, p. III-IV Voorberigt, p. V-VI Inhoud, 294 genummerde blz met tussen blz 230 en 231 een gravure (met watervlek) van Bern, 2 ongenummerde blz. reclame van Van Kesteren.

Tweede deel: 4 ongenummerde blz. reclame van de drukker/uitgever/boekhandelaar Van Kesteren, Franse titel, gravure (Baden van Pfeffers), titelblad met gravure, III-IV Inhoud, 286 genummerde blz met tussen blz 168 en 169 een gravure van de brug van Campo Dolcino. Compleet.

Google Books tG5SAAAAcAAJ (ook in dit exemplaar ontbreekt de titelplaat van Deel 1), Worldcat 825780671

Georg Bernhard Depping (1784 – 1853) was een Duitse historicus die tientallen boeken schreef. Zijn belangrijkste werk is de geschiedenis van de Europese Joden vanaf de Middeleeuwen.

Zeldzaam werk, ik vind december 2020 slechts één ander exemplaar te koop op internet, en dat kost 350 euro. Prijs 90 euro plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Georg Bernhard Depping - Beschrijving van Zwitserland Georg Bernhard Depping - Beschrijving van Zwitserland Georg Bernhard Depping - Beschrijving van Zwitserland Georg Bernhard Depping - Beschrijving van Zwitserland Georg Bernhard Depping - Beschrijving van Zwitserland Georg Bernhard Depping - Beschrijving van Zwitserland Georg Bernhard Depping - Beschrijving van Zwitserland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.