Gaby Roos, Ellen de Horst, Natalie van der Kuijpers tek. Alex de Wolf

Schrijver:
Titel: Alles wat je wilt weten over Sinterklaas (en nog veel meer)
ISBN: 9789047512172
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Holkema & Warendorf 2010 9789047512172
Bijzonderheden: grote hardcover 63 pp in zeer goede staat, afb. in kleur
Prijs: € 9,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoe weet de Sint dat ik verhuisd ben?, Waarom krijgt de één een groter cadeau dan de ander? En Springt Amerigo in één keer op het dak? Zodra Sinterklaas weer in het land is, stellen kinderen thuis en op school de meest wonderlijke en moeilijke vragen over hem. En niet alleen over de Sint, maar ook over de Pieten, de pietenschool, het feest en nog veel meer! MET DIT SPEELSE VOORLEESBOEK is twijfelen of zoeken naar een verklaring niet meer nodig. De frisse, verrassende en zeer creatieve antwoorden maken het tot een vrolijk boek voor iedereen die meer wil weten over Sinterklaas. Allerlei aspecten van de eeuwenoude sinterklaastraditie komen aan de orde, duidelijk gerangschikt per onderwerp en met een overzichtelijke index achterin. De fantasievolle illustraties van Alex de Wolf zorgen voor eindeloos veel kijkplezier!
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gaby Roos, Ellen de Horst, Natalie van der Kuijpers  tek. Alex de Wolf - Alles wat je wilt weten over Sinterklaas (en nog veel meer)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.