Herman Schlegel e.a. - Natuurkundige Verhandelingen

Schrijver:
Titel: Natuurkundige Verhandelingen
Taal: Nederlands
Uitgever: Loosjes, 1831
Bijzonderheden: Weet u waarom de koekoek geen nest maakt?
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Natuurkundige Verhandelingen van de Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen te Haarlem. Negentiende deel. Te Haarlem, Bij de Weduwe A. Loosjes, Pz. 1831."

23 x 13 cm., roodkartonnen uitgevers-omslag. 408 blz. Eén uitslaande kleurenlitho van de koekoek. Compleet en in prima staat. Gedrukt op gevergeerd papier zonder watermerk, onafgesneden. Deze negentiende aflevering bestaat uit vier artikels (zie afbeelding) waarvan "waarom de koekoek geen nest maakt" het meest tot de verbeelding spreekt. De andere gaan over looistoffen, graniet en Nederlandse insekten.

Google Books Nl0VAAAAQAAJ ; Worldcat OCLC-nummer: 183364655

Zeldzaam, ik vind december 2020 geen ander exemplaar te koop op internet (wel van andere afleveringen uit deze lange reeks jaarboeken, die loopt van 1810 tot 1922). Prijs 50 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Herman Schlegel e.a. - Natuurkundige Verhandelingen Herman Schlegel e.a. - Natuurkundige Verhandelingen Herman Schlegel e.a. - Natuurkundige Verhandelingen Herman Schlegel e.a. - Natuurkundige Verhandelingen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.