Keudel, Helmut - Als uw kind ziek is

Schrijver:
Titel: Als uw kind ziek is
ISBN: 9789062556649
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2000
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Alle veel voorkomende ziekten van baby’s, kinderen en pubers worden overzichtelijk en in een voor iedereen begrijpelijke taal beschreven. Voor de remediëring wordt zowel geput uit de klassieke als uit de alternatieve geneeskunde. Honderden illustraties, tabellen en schema’s maken de gids nog duidelijker en handiger. Bovendien bevat het boek ook een onmisbare sectie over EHBO, zodat de ouders zelf in noodgevallen snel en zelfzeker kunnen reageren. Kinderziekten is geschreven door gereputeerde pediaters en werd begeleid door de Wetenschappelijke Vereniging van Vlaamse Huisartsen.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Peter Klaren

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Peter Klaren
  • Na uw bestelling ontvangen u en Peter Klaren een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Peter Klaren vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Peter Klaren kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.