Missale romanum. Editio typica tertia / Het Romeins Missaal

Schrijver:
Titel: Missale romanum. Editio typica tertia / Het Romeins Missaal
Taal: Nederlands
Uitgever: Tweede Vaticaans Concilie
Bijzonderheden: GRATIS VERZENDING, Als nieuw, 1314 pp, Hardcover leer, Misboek waarin de liturgische gebeden voor de mis staan opgetekend - Half-kalfsleren Latijnse Bijbel
Prijs: € 229,95
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Congregatie voor goddelijke aanbidding en de discipline van de sacramenten.

Na het Tweede Vaticaans Concilie werd het Missale Romanum editio typica geproduceerd en afgekondigd onder paus Paulus VI. Twee kleine herzieningen later keurde paus Johannes Paulus II het Missale Romanum, editio typica tertia, dat verscheen in 2002 goed. Dit is de meest recente versie van het Missale Romanum en vormt de basis voor de nieuwe vertaling van het Romeinse Missaal.

Afmetingen:
38,5 x 25,5 x 7 cm
Verder lezen

De Boekenfabriek uit Tilburg

particulier

Logo De Boekenfabriek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Missale romanum. Editio typica tertia / Het Romeins Missaal  - Missale romanum. Editio typica tertia / Het Romeins Missaal  - Missale romanum. Editio typica tertia / Het Romeins Missaal

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekenfabriek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekenfabriek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenfabriek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenfabriek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekenfabriek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.