R. De Moor - Les ex-libris de Kunst en Kennis.

Schrijver:
Titel: Les ex-libris de Kunst en Kennis.
Taal: Frans
Uitgever: Daragon, 1923
Bijzonderheden: Zeldzaam werkje over ex-librissen
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"R. De Moor. Les Ex-Libris de Kunst en Kennis. 18 illustrations. H. Daragon, Editeur, Paris, 1923."

22 x 14 cm., oorspronkelijk omslag, 28 blz., het geheel in prima staat.

Bespreking van 12 ex-libris kunstenaars van "Kunst en Kennis", een Gentse kunstkring die gesticht werd in 1895, bestond tot eind jaren veertig, en die vooral de eerste jaren zeer actief was met tentoonstellingen.
Ex-librissen afgebeeld van Robert Aerens, Alphonse Boeckaert, Oscar Coddron, Achille De Maetelaere, Augustin De Smet, Alphonse Dessenis, Maurice Dupuis, Louis Eeckhautte, Maurice Sys, Henri Thiery, Charles Van Belle, Albert Van Kuyck. Vreemd genoeg ontbreekt Jules de Praetere, medestichter van Kunst en Kennis en ontwerper van vele ex-librissen.

Zeldzaam werkje, ik vind januari 2021 geen enkel ander exemplaar te koop op internet. Vermoedelijk was de oplage klein. Prijs 30 euro plus 5 voor verzending in Nederland en België. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

R. De Moor - Les ex-libris de Kunst en Kennis. R. De Moor - Les ex-libris de Kunst en Kennis. R. De Moor - Les ex-libris de Kunst en Kennis.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.