Edwards-Jones, I. - Beach Babylon

Schrijver:
Titel: Beach Babylon
ISBN: 9789022993804
Taal: Nederlands
Uitgever: A.W. Bruna LeV.
Bijzonderheden: 2008, paperback. 281 pag. Boek is in zeer goede staat.
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoe voelt het om te werken in een van de mooiste tropische vakantieparadijzen, omgeven door witte zandstranden en een azuurblauwe zee? Waar haal je de energie vandaan om te glimlachen, te glimlachen en te blijven glimlachen als de gasten de rijkste en meest veeleisende mensen ter wereld zijn?
Beach Babylon neemt je mee op reis naar een tropisch vijfsterrenvakantieparadijs. Hebben alle verhalen die zich achter de schermen afspelen een happy end? Wat verwachten de rijkste mensen ter wereld van roomservice tijdens hun weekend in het paradijs? Wat doet de surfinstructeur in zijn vrije tijd om niet gek te worden?
In de traditie van haar eerdere Babylon-boeken onderzoekt Imogen Edwards-Jones de rivaliteit en allianties tussen de personeelsleden van een resort, waar het vervullen van alle wensen van de gasten de gewoonste zaak van de wereld is. Met een cast van miljonairs, prostituees en celebrity's is Beach Babylon een reis door een wereld van extreme luxe, waar overvloed niet altijd genoeg is...

Imogen Edwards-Jones schreef de internationale bestsellers Hotel Babylon, Air Babylon en Fashion Babylon. Van Hotel Babylon werd een succesvolle televisieserie gemaakt. Achter Anonymous gaan personen schuil die haar volledig informeerden over hoe het er achter de schermen aan toe gaat.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Edwards-Jones, I. - Beach Babylon

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.