Boer, Dr. M.G. de - Van oude voyagiën

Schrijver:
Titel: Van oude voyagiën
Taal: Nederlands
Uitgever: "Joost van den Vondel" Amsterdam
Bijzonderheden: derde druk, ca. 1935. Gebonden, hardcover-linnen. 261 pag. Oblong 26,5*18,5 cm. Vele z/w prenten en kaarten. Conditie: redelijk, sterke verkleuringen rug en kaftbladen. Naam en Ex Libris op binnenzijde kaft en schutblad.
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 5,99 (binnen Nederland)
Meer info: Gebruikerssporen (enkele vouw, slijtageplek en vlek). Zie foto's.

FWJ Boeken uit Bergen NH

Logo FWJ Boeken

Wij hebben een select aanbod van antiquarische, oude en jong-gelezen boeken. Snelle levering en billijke prijzen. Verzending binnen Nederland. Neem voor verzending naar het buitenland contact met ons op.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boer, Dr. M.G. de - Van oude voyagiën Boer, Dr. M.G. de - Van oude voyagiën Boer, Dr. M.G. de - Van oude voyagiën Boer, Dr. M.G. de - Van oude voyagiën

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij FWJ Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met FWJ Boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en FWJ Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van FWJ Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • FWJ Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.