Bloom Steve - Apen een homage

Schrijver:
Titel: Apen een homage
ISBN: 9783829015585
Taal: Nederlands
Uitgever: konemann
Bijzonderheden: Gebonden 240pg Gebonden met stofomslag In nieuw staat
Prijs: € 14,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Apen, - Een hommage is een eerbetoon aan onze nauwste genetische verwanten. De beroemde dierenfotograaf Steve Bloom heeft een spectaculaire verzameling foto's gemaakt. Zijn aangrijpende beelden gunnen ons een zeldzaam kijkje in de wereld van de halfapen, apen en mensapen.
Het merendeel van deze foto's werd in het wild genomen. De opnamen van dieren in gevangenschap werden uitsluitend gemaakt in reddingscentra of andere plaatsen waar goed voor deze bedreigde diersoort wordt gezorgd.
Zijn reizen voerden Bloom naar een onderzoekscentrum in het oerwoud van de provincie Kalimantan op Borneo, waar hij orang-oetans, neusapen en gibbons fotografeerde. Hij maakte meerdere expedities naar het Virungagebergte op de grens van Uganda, Rwanda en de Democratische Republiek Congo om de met uitsterven bedreigde berggorilla's te fotograferen. De foto's van de wilde chimpansees heeft Steve Bloom in Chambura Gorge in Uganda genomen.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bloom Steve - Apen een homage

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.