Driesen, P., Leroy, P. - Milieubeleid / analyse en perspectief

Schrijver:
Titel: Milieubeleid / analyse en perspectief
ISBN: 9789046900666
Taal: Nederlands
Uitgever: Coutinho
Bijzonderheden: 2007, 434pp, paperback In zeer goede staat Minieme gebruiksporen op omslag
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Milieuvraagstukken en milieubeleid zijn belangrijke kwesties. Na een periode van beperkte maatscheppelijke en politieke belangstelling is, met het klimaatprobleem als belangrijkste katalysator, het milleu weer helemaal 'in'.
Milieubeleid-Analyse en perspectief bespreekt de theorie en prektijk van het Nederlandse en internationale milieubeleid Deel 1 bevat sociaalwetenschappelijke analyses van het ontstaan en de ontwikkeling van het milieubeleid, van de inhoudelijke accenten en van de juridische neerslag ervan. Deel 2 heeft een beleidswetenschappelike benadering en laat zien hoe verschillende perspectiven andere kenmerken van het milieubeled benadrukken. In deel 3 anaiyseren de auteurs de recente ontwikkelingen in de bestuurlijke context van het mlileubeleid, dat steeds meer actoren. sectoren en beleidsniveaus kent en onderdeel is geworden van een 'weweldpolitiek avant la lettre'. Ten slotte wordt in deel 4 de relatie tussen maatschappij en milieu bestu bestudeerd vanuit een politieke, economische, ruimtelijke en communicatieve invalshoek.
Dit boek geschreven voor studenten in het academisch en het hbo-onderwijs die zich bezighouden met milieuvraagstukken in studies ais bestuurskunde, rechten, milieukunde, ruimtelijke wetenschappen en economie. Ook is het interssant voor professioinals die op de hoogte willen stellen van recente ontwikkelingen in het milieubeleid en in de milieubeleidswetenschappen.
Milieubeleid-Analyse en parspectief staat onder redactie van prof. dr. Peter Driessen, Universiteit Utrecht en prof. dr. Pieter Leroy. Redboud Universiteit Nijmegen.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.