Rees, Celia - Bloedzusters

Schrijver:
Titel: Bloedzusters
ISBN: 9789000034260
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Goor
Bijzonderheden: Paperback in zeer goede staat; 2002, 269pp. Samen met Heksendochter verkrijgbaar voor slechts 10,00 euro.
Prijs: € 3,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek is het vervolg op Heksendochter, dat ook verkrijgbaar is bij Feestboek. De boeken kosten samen slechts 10,00 euro.

Samenvatting
Agnes viel knalhard met haar hoofd voorover tegen het glas. De screensaver trilde even en beefde, toen werd het scherm zwart en keek ze in haar eigen starende gezicht waarin de ogen opengesperd waren van meer dan alleen pijn in haar voorhoofd. Wat had ze gezien? Een visioen of een droom?
Het was een visioen. Een visioen waarin Agnes een vrouw zag die leefde rond 1650. Een visioen waarin deze vrouw op het punt stond een nieuw leven te beginnen, een leven dat de normen van die tijd tarte. Een leven waarin plaats was voor hartstocht, onafhankelijkheid en heroïsche avonturen. Een visioen waarin Mary Newbury in de sneeuw lag te sterven van de kou.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting. In Maastricht en omstreken is de bezorging gratis. Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rees, Celia - Bloedzusters

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Feestboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Feestboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Feestboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Feestboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Feestboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.