Anton van Duinkerken (e.a.) - Onze Lieve Vrouw

Schrijver:
Titel: Onze Lieve Vrouw
Taal: Nederlands
Uitgever: Sint-Caroluswerk, 1939
Bijzonderheden: Zeldzame uitgave van Frans van Immerseel
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Onze Lieve Vrouw en de kleine babbelaar. Bandomslag en illustraties door Frans van Immerseel. Centrale Raad voor het Katholiek Lager Onderwijs, Luik, en Boekhandel van Sint Caroluswerk, Brugge z.d. (1939)" Achteraan: "Gedrukt bij Desclée de Brouwer, Brugge". Op omslag alternatieve titel: "Legenden en Verhalen (van) Karl May, Andersen, Jules Verne."

22 x 14 cm. Bruin uitgeversomslag. 189 blz. plus inhoudstafel. 15 verhalen voor de jeugd, met kleine en volblad tekeningen van Frans van Immerseel (1909-1978). Verhalen van Anton van Duinkerken, Willem Doevenspeck, Mark Twain, Hans Andersen, Otto Forst, Will Vesper, e.a. Van Immerseel wordt vooral herinnerd als ontwerper van glasramen maar heeft volgens zijn biograaf Herman Mortier ook meer dan 500 boeken geïllustreerd.

Zeldzaam werk, ik vind januari 2021 geen ander exemplaar te koop op internet. Prijs 40 euro plus 6 voor verzending in Nederland en België. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anton van Duinkerken (e.a.) - Onze Lieve Vrouw Anton van Duinkerken (e.a.) - Onze Lieve Vrouw Anton van Duinkerken (e.a.) - Onze Lieve Vrouw Anton van Duinkerken (e.a.) - Onze Lieve Vrouw Anton van Duinkerken (e.a.) - Onze Lieve Vrouw

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.