Broek, Max van den - Alledaagse paradoxen

Schrijver:
Titel: Alledaagse paradoxen
ISBN: 9789492538376
Taal: Nederlands
Uitgever: ISVW Uitgevers
Bijzonderheden: 2018, 96pp, paperback, als nieuw
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
In Alledaagse paradoxen gebruikt Max van den Broek filosofische paradoxen om alledaagse problemen op te lossen. Hoe kom je eerder uit bed? Met de soritesparadox. Hoe stop je met roken? Met de leugenaarsparadox. En wat is het geheim van afvallen? Kijk naar de gifparadox.
Max van den Broek lost dertien uiteenlopende alledaagse problemen op met behulp van beroemde en minder bekende filosofische paradoxen. De lezer leert niet alleen de dertien problemen uit dit boek op te lossen, maar ook de methode om allerlei problemen in het dagelijks leven met filosofische redeneringen te lijf te gaan.
Voor iedereen die wil weten hoe je met filosofie je leven kunt verbeteren.
Verder lezen

Terre Boeken uit Den Bosch

zakelijk

Logo Terre Boeken

Welkom op de website van de tweedehands boekwinkel van Terre des Hommes in Den Bosch. Je vindt hier de allermooiste tweedehands boeken voor leuke prijsjes. Elk boek dat je koopt draagt bij aan het werk van kinderrechtenorganisatie Terre des Hommes. Bovendien is tweedehands duurzaam en goed voor je portemonnee. Dagelijks wordt de webshop aangevuld en wordt de keus groter. Op zoek naar nog meer boeken? Kom dan naar onze winkel, Vughterstraat 120 in Den Bosch. Van harte welkom!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Broek, Max van den - Alledaagse paradoxen