(Grunberg) Van Kampen - Catalogus Tijdelijk Grunberg Museum

Schrijver:
Titel: Catalogus Tijdelijk Grunberg Museum
Taal: Nederlands
Uitgever: De Slegte Arnhem 2010
Bijzonderheden: De eerste omvangrijke verkoopstentoonstelling
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Marco van Kampen (samenstelling, voor- en nawoord). Catalogus Tijdelijk Grunberg Museum. Boekhandel De Slegte Arnhem, 2010."

A4, geniet, wit omslag, 52 blz. Chronologisch geordende lijst van 165 (meestal) te koop zijnde uitgaven van, over en rond Arnon Grunberg, gevolgd door het essay "Verzamelaars lezen niet" van Marco van Kampen, en een fotokatern met (bibliofiele) uitgaven. Als nieuw. Ondanks het ontstellend lelijke uiterlijk, een gruwel voor elke bibliofiel, is deze catalogus vanwege zijn vele curiosa en unica een must voor de bibliofiele Grunbergverzamelaar.

De eerste omvangrijke verkoopstentoonstelling van werk van Grunberg liep van 11 oktober tot 1 november 2010 in De Slegte Arnhem. Deze catalogus verscheen daarbij in 100 ongenummerde exemplaren. (Er verschenen ook 39 genummerde luxe-exemplaren in een eveneens aartslelijke spiraalband.)
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

(Grunberg)  Van Kampen - Catalogus Tijdelijk Grunberg Museum

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.